Въпреки че 39-годишната Кейти Холмс и 50-годишният Джейми Фокс престанаха

...
Въпреки че 39-годишната Кейти Холмс и 50-годишният Джейми Фокс престанаха
Коментари Харесай

Кейти Холмс не е готова да захвърли всичко заради Джейми Фокс


Въпреки че 39-годишната Кейти Холмс и 50-годишният Джейми Фокс престанаха да крият своята обич и все по-често се появяват дружно пред публиката, актрисата не е подготвена да захвърли всичко в името на своя обичан и преди всичко постоянно слага фамилията си.

Двамата не честваха Новата 2018 година дружно: до момента в който Джейми се веселеше в нощен клуб в Сингапур пред очите на всички, Кейти караше ски в Юта с 11-годишната си щерка Сури.

„ Тя е прелестна майка и постоянно избира фамилията си, а не него “, съобщи неин непосредствен.

Въпреки това в техните връзки царува съгласие. Така да вземем за пример, на ваучър по случай 50-годишнината на артиста влюбените не криеха своите усеща. Те танцуваха и се целуваха. „ Джейми в действителност я прави щастлива “, показа негов другар.

Двете холивудски звезди са дружно от 4 години, само че публично оповестиха своя разказ неотдавна. Причината е в бракоразводния контракт, съгласно който Кейти не можеше да излага на показ своя персонален живот в течение на пет години. Тя бе принудена да крие своята обич от погледа на непознатите хора.

Впрочем, това единствено им оказа помощ. Кейти и Джейми се отнасят доста съществено към връзка си и се грижат един за различен. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР