Въпреки богатия опит в МЛБ Евън Лонгория се чувства напрегнат

...
Въпреки богатия опит в МЛБ Евън Лонгория се чувства напрегнат
Коментари Харесай

Евън Лонгория: Все едно отивам в ново училище

Въпреки богатия опит в МЛБ Евън Лонгория се усеща под напрежение и обезпокоен, откакто за първи път в кариерата си ще играе за друг тим. Това призна самият 32-годишен трети бейзмен, който след 10 сезона в Тампа Бей Рейс тази зима мина в Сан Франциско Джайънтс.

" Това несъмнено раздруса всичко – призна Лонго. – Ще ми отнеме известно време, с цел да успокоя нещата. Тази година ще би трябвало да се оправя с доста задания. Да си намеря дом в нов град, да печеля още веднъж почитателите на моя страна, да играя в нова среда. Всичко това е някак плашещо. Все едно да отидеш в ново учебно заведение, когато си хлапе. "

В момента Евън е в Аризона, където " колосите " всяка година организират своята пролетна подготовка и където самият той има къща. Вчера Лонгория за първи път посети подготвителния комплекс в Скотсдейл и се срещна с някои от новите си съотборници.

Evan Longoria (@Evan3Longoria) with a clear message to his new #SFGiants teammates: " I'm here to win. " pic.twitter.com/pL6Mzfiyit
— MLB Network Radio on SiriusXM (@MLBNetworkRadio) January 8, 2018
" Това не ме успокои изключително – призна трикратният участник в Мача на звездите. – Определено ми беше непознато. Трябваше да си намеря шкафче, трябваше да облека разнообразни цветове. Цялото чувство е ново. "

Лонгория се бе трансформирал в лицето на Тампа Бей още от дебюта си през 2008 година, когато бе определен за " Новобранец на годината ". През оня сезон той оказа помощ на " лъчите " да стигнат до първо и само към този момент присъединяване в Световните серии, а след това изведе отбора още три пъти до плейофите – през 2010, 2011 и 2013 година Той е клубен рекордьор по хоумръни (261), RBI (892) и маркирани точки (780).

" Мислех, че ще остана в Рейс до края на кариерата си – разяснява Лонго. – Но също по този начин желая да спечелвам, а считам, че Тампа даде явен сигнал, че за момента ще върви в друга посока. Признателен съм на клуба и управлението, че просто ми дадоха опция да ида другаде и да опитам да надвивам. "

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР