Въпреки американската търговска блокада брандът Honor на Huawei представи двата

...
Въпреки американската търговска блокада брандът Honor на Huawei представи двата
Коментари Харесай

The Guardian: Huawei представи новите Honor 20 напук на Доналд Тръмп

Въпреки американската комерсиална обсада марката Honor на Huawei показа двата нови флагмански смарт телефона Honor 20 и Honor 20 Pro без да се тормози от Тръмп и неговата администрация.

В новите смарт телефони Honor се е фокусирал най-вече върху техните фотографски благоприятни условия.

И двата Honor 20 модела са оборудвани с 6,26-инчов екран с резолюция Full HD+ и съответствие на страните 19,5:9. Екранът на екрана има дребен отвор в левия горен ъгъл, в който е сложена предната камера с резолюция 32 МР и диаметър едвам 4,5 мм. Скенерът за пръстови отпечатъци е подложен в профил. И двата телефона се базират на флагманската SoC Kirin 980. Поддържа се технологията за бързо зареждане SuperCharge с мощ до 22,5 W. Няма общоприетоо 3,5-милиметрово аудио гнездо.

Младшата версия Honor 20 разполага с 6 GB оперативна памет и 128 GB флаш-диск. Захранването се реализира от акумулаторна батерия с потенциал 3750 mAh, като макар огромния потенциал, дебелината на корпуса е едвам 7,87 мм.

Старшият модел Honor 20 Pro предлага 8 GB оперативна памет, 256 GB флаш-диск и акумулаторна батерия с потенциал 4000 mAh. Тук дебелината на корпуса е увеличена до 8,44 мм. Другата разлика е, че в този модел се употребява графенова пластина за изстудяване на чипа, която има 1,5 пъти по-висока топлопроводимост от медта.

По-съществени са разликите в главните камери, макар, че и в двата случая те са четворни.
1 от 2
Главният оптичен датчик на Honor 20 Pro е с резолюция 48 МР (Sony IMX586) с размер на диагонала 1/2 инча. Сензорът е допълнен с хибридна стабилизация – оптична стабилизация на изображението плюс електронна стабилизация. Обективът на този датчик е с най-висока светлосила измежду всички смарт телефони на пазара – апертурата е F/1,4 . По този метод датчикът получава с 60% повече светлина, в сравнение с смарт телефон с апертура F/1,8.

Резолюцията на втория оптичен датчик е 8 МР, също с оптична стабилизация на изображението и телефото обектив, осигуряващ 3х оптично нарастване на изображението без загуба на качеството. Този оптичен модул предлага и 5х, както и 30х хибридно нарастване. Резолюцията на третия фотосензор е 2 МР, като той е особено предопределен за снимането на доста близки обекти – това е първото сходно решение при смарт телефоните, което дава опция за съвършени фотоси от разстояние 3 см . Последният четвърти фотосензор е с резолюция 16 МР и свръхширокоъгълен обектив с ъгъл на виждане 117 градуса. Тази четворна камера поддържа разнообразни режими на снимане, в това число AIS Super Night Mode и AI Ultra Clarity Mode . При тяхното потребление се вършат по няколко фрагмента на сцената, а специфични логаритми ги сплотяват за приемане на едно изображение с допустимо най-хубаво качество.
1 от 8
При Honor 20 се употребява същия 48 МР датчик, само че няма оптична стабилизация на изображението и обективът е с апертура F/1,8. Вместо телефото датчика се употребява датчик за разбор дълбочината на сцената. Останалите оптични модули са същите.

Цената на смарт телефоните Honor 20 и Honor 20 Pro е надлежно 500 евро и 600 евро .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР