Въоръженият мъж, който като заложници пътници в автобус, в Рио

...
Въоръженият мъж, който като заложници пътници в автобус, в Рио
Коментари Харесай

Кървава развръзка на заложническата драма в Рио де Жанейро ВИДЕО 18+

Въоръженият мъж, който като заложници пасажери в рейс, в Рио де Жанейро във вторник, беше убит от полицията, оповестяват локалните медии, с което се постави завършек на траялата над 3 часа драма.

Най-малко 16 души бяха хванати в капан в рейса, откакто той беше ориентиран от стрелеца към мост, свързващ Рио със прилежащия град Нитерой.

Ужас в Рио де Жанейро! Въоръжен взе заложници в рейс, заплашва да... СНИМКИ

Мъжът заплашваше да възпламени рейса в средата на моста, свързващ бразилския мегаполис с Нитерой. Полицията отдели региона и трафикът към и от моста беше спрян.

Властите оповестиха, че маскираният нападател евентуално е член на военната полиция. Той се качил в рейса и, заплашвайки водача с оръжие, му наредил да се насочи към моста.

От полицията в Рио де Жанейро потвърдиха, че нападателят е убит, а всички заложници са освободени. "Операцията бе сполучлива, задачата бе да запазим живота на всички, само че за злощастие той не ни остави различен избор - належащо бе да стреляме против него, с цел да запазим живота на почтените ", съобщи представителят на полицията полковник Мауро Флиес.
Кратък видеоклип демонстрира по какъв начин силите на реда покосяват нападателя секунди откакто той слиза от рейса и хвърля към тях свои облекла:

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР