Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) са използвали безпилотен самолет, за

...
Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) са използвали безпилотен самолет, за
Коментари Харесай

Украйна атакува сграда на ФСС в Белгород с дрон

Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) са употребявали безпилотен аероплан, с цел да нападат постройката на Федералната работа за сигурност (ФСС) в Белгород, няма потърпевши, заяви ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

Повредена е фасадата и са счупени прозорци, прецизират оперативните служби.

Освен това губернаторът на Белгородска област Вячеслав Гладков заяви в канала си в " Teлеграм ", че един дрон на ВСУ се е разрушил в жилищна постройка в Белгород, при което също няма потърпевши. По негова информация втори безпилотен аероплан на съперника е паднал в река. Оперативните служби работят на място.

Кметът на града Валентин Демидов е посетил атакуваната жилищна постройка. " Счупени са стъклата в 9 жилището.... Общо 9 прозореца са развалени. Разговарях с жителите – за благополучие, никой не е потърпевш ", написа той в " Телеграм ".

По негова информация на място са пристигнали експерти, които са затворили с шперплат зеещите без стъкла прозорци, с цел да могат жилищните пространства да се отопляват. " Планира се до два-три дни да бъдат инсталирани нови прозорци ", добавя кметът.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР