Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) предислоцират силите си на Ореховския

...
Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) предислоцират силите си на Ореховския
Коментари Харесай

Рогов обяви предислоцирането на украинските въоръжени сили в посока Ореховск

Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) предислоцират силите си на Ореховския сектор от линията на бойно прикосновение в Запорожка област. Това сподели за съветската осведомителна организация ръководителят на придвижването " Ние сме дружно с Русия " Владимир Рогов.

" В посока Ореховск врагът се предислоцира и украинските въоръжени сили се ротират в подготовка за нахлуване. С настъпването на хубаво време врагът ще се опита да нападна ”, добави още Рогов.

" В посока Вербовой врагът усили интензивността на отдалеченото миниране. Сега нашите момчета интензивно се пробват да обезвреждат мини, които идват от другата страна ", съобщи Рогов.

Рогов означи, че през миналото денонощие три танка на украинските въоръжени сили са били унищожени на фронта в Запорожка област.

Украинската войска прави несполучливи опити за нахлуване от 4 юни. Както заяви президентът Владимир Путин на 5 октомври, Киев загуби над 90 хиляди души и повече от 550 танка за четири месеца. На 15 октомври Путин съобщи, че контранастъплението на украинските въоръжени сили е изцяло провалено, макар че Киев приготвя нови дейни настъпателни дейности в избрани сектори на фронта.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР