Въоръжените сили на Украйна унищожиха 10 руски дрона „Орлан-10“ на

...
Въоръжените сили на Украйна унищожиха 10 руски дрона „Орлан-10“ на
Коментари Харесай

Въоръжените сили на Украйна унищожиха 10 руски дрона „Орлан-10“ за ден

Въоръжените сили на Украйна унищожиха 10 съветски дрона „ Орлан-10 “ на 1 май, заяви „ Украйна 24 “.

„ В последна сметка хеликоптерите като цяло са необичайност, а самолетите на окупаторите заобикалят непосредствен пердах с украинските изтребители и се пробват да не влизат в зоната на заличаване на зенитно-ракетните системи на Военновъздушни сили “, осведомят от командването на Военновъздушни сили на Въоръжените сили на Украйна.

Вражеската авиация работи основно отвън въздушното пространство на Украйна или на краткотрайно окупирана територия, където съперникът доста е нараснал личните си системи за противовъздушна защита от разнообразни типове.

Безпилотните летателни апарати (БЛА) „ Орлан-10 “ правят въздушно разузнаване и поправят огъня на артилерията на нашествениците.

„ Орлан-10 “ може да извършва разнообразни задания и съставлява сериозна опасност за нашите войски “, споделиха военните.

В същото време всеки ден от ден на ден БЛА са удряни от украинските бранители.

Цената на един подобен дрон е към 80-120 хиляди $, според от конфигурацията.

„ Трябва да се означи, че военнослужещите от зенитно-ракетните елементи на Въздушнодесантните войски (ВДВ) не престават майсторски да смъкват много скъпи средства за въздушно разузнаване на съперника. По-специално цената на съветския БПЛА Horizon Air S-100 (произведен в Ростов на Дон по лиценз) стартира от един милион евро “, се споделя също в изказването.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР