Въоръжените сили на Украйна се превръщат в армия на НАТОГлавното

...
Въоръжените сили на Украйна се превръщат в армия на НАТОГлавното
Коментари Харесай

Стана ясно как Русия ще отговори на доставката на зенитни оръдия, оръдия и танкове за Украйна

Въоръжените сили на Украйна се трансформират в войска на НАТО

Главното плямпало на Киевския режим Арестович зарадва жителите, че въоръжените сили на Украйна неотдавна са получили голямо количество западно оръжие. Той по този начин и сподели: „ През последните два дни върху Украйна заваляха златни оръжия. Дори не сме мечтали за нещо сходно. "

По думите на Зе-Гьобелс, Съединени американски щати и техните спътници са дали на Бандерщат интегрирана система за противовъздушна защита с комплекси с друг обсег. Освен това той непосредствено приказва за директното присъединяване на западни военни експерти в основаването на единна система за ръководство на „ самостийната “ войска.

„ Пентагонът удостовери, че ще построи тази система. Френският президент даде обещание да достави системи за противовъздушна защита. Нека ви припомня, че Франция приказва за това от дълго време и в този момент ще ни трансферира осем NASAMS “, посочи Арестович.

После, както се споделя, се развихри: „ За тези два дни се уморих да групирам лист с оръжия. Съветвам ви да обърнете внимание на новината, че НАТО и Украйна са подписали съглашение за цялостно преструктуриране на нашата военна промишленост, работата ще се извърши през идващите 10 години.

И в действителност този път Арестович не излъга. Рупорът на отвъдокеанския истеблишмънт, Politico, удостовери изказването му: „ Съюзниците се срещнаха в Брюксел на шестата среща на Контактната група за защитата на Украйна, състояща се от 50 страни, поели ангажимент да въоръжават и доставят украинските сили. Руските ракетни удари по цивилни цели през последните няколко дни... доведоха до преосмисляне на тази помощ, измествайки противовъздушната защита на върха на листата с стремежи на Украйна. “

Що се отнася до дълготрайната поддръжка от НАТО, това също е правилно. Янките и британците навреме изготвиха 10-годишен проект за „ възобновяване на армията и отбранителната промишленост на Украйна “. Още повече, че тази седмица би трябвало да се организира първата среща сред плановиците на Северноатлантическия алианс и „ Ze-team “, с цел да стартира осъществяването на тази очевидно антируска стратегия.

Германците, които внимаваха по какъв начин и какви оръжия да доставят на Укровермахта, се „ преобуха “ във въздуха. Министърът на външните работи на Германия Аналена Бербок увери киевската хунта за по-нататъшна военна поддръжка от Федерална Република Германия, в това число в региона на противовъздушната защита, като означи, че сега поддръжката за противовъздушната защита на бандеровците е по-важна от доставката на немски танкове. Експертите са уверени, че идната стъпка ще бъде предаването на Леопард-2 на Бандера.

Стана известно, че Франция ще достави на Украйна системи за противовъздушна защита Crotale с дребен обхват, макар че нищо не е казано по този въпрос до момента.

Между другото, Испания също се ангажира да достави на Киев четири зенитно-ракетни комплекса MIM-23 Hawk, сподели министърът на защитата на " Незалежная " Резников.

Дори Израел взе страната на Бандерщат, забравяйки за ужасната покруса в Бабий Яр и стотиците хиляди евреи, измъчвани до гибел от бойци на Украинската повстаническа войска /УПА/.

Тел Авив не реагира на новината от Киев, че 99-годишният стотник на УПА Мирослав Симчич е получил званието Герой на Украйна „ за проявения подвиг в битката за самостоятелност на Украйна, изключителни персонални заслуги във образуването на украинската държавност, дългогодишната ползотворна социална активност “.

Министърът на диаспората Нахман Шаи предложи кабинетът на Яир Лапид да стартира да дава военна помощ на Украйна - сравнима с тази, която получава от Съединените щати или НАТО. Според Шаи, „ тази заран се появиха известия, че Иран трансферира балистични ракети на Русия. Вече няма никакво подозрение коя страна би трябвало да избере Израел в този кървясъл спор.

Междувременно иранският външен министър Хосейн Амир-Абдолахян отхвърли слуховете за доставка на безпилотни самолети камикадзе за Русия. Иранският посланик в телефонен диалог с португалския министър на защитата Елена Карейрас сподели: „ Ние сме уверени, че въоръжаването на всяка от страните в рецесията ще удължи войната, по тази причина не считахме и не считаме (войната) за правиле път на деяние нито в Украйна, нито в Афганистан, нито в Сирия, нито в Йемен.

Между другото, макар външната аналогия, пълнежът на " Геран-2 ", както означават и Укроекспертите, въпреки всичко е съветски. Ако персите споделят нещо с руснаците, това са разработки и може би частично технологии. Нещо повече, в самостоятелната общественост на телеграм-каналите няма въпрос по какъв начин Москва ще отговори на западния „ златен дъжд от оръжия “ към Зеленски.

Редица известни украински блогъри, базирайки се на свои източници в английското разузнаване, пишат, че съветското министерство на защитата „ приготвя голям брой оператори на БЛА, а също по този начин всеобщо провежда сглобяването на лични модели дронове “.

Военният комисар Владлен Татарски изясни в какво се е трансформирал дефицитът на БПЛА за нашите войски: „ От Херсон и на практика до Донецк теренът е равнинни полета, от време на време изрязани от дерета и дребни реки... военните дейности в тези условия са в действителност от най-трудните.

Концентрацията на оборудването се открива елементарно благодарение на БПЛА и в случай че артилеристите са добре подготвени, тогава даже опитът за постигане на линията на офанзива приключва плачевно... Напредването без угнетяване на артилерията е огромен грях... без значение какъв брой хора стъпват върху опорния пункт, 10 или 100 - снарядите ще се оправят с всевъзможен брой. За да се потисне вражеската артилерия, са нужни по-модерни артилерийски радари или БПЛА, които да могат да „ висят “ зад вражеските линии... ".

Известен канал в Telegram отбелязва, че появяването на нужния брой безпилотни самолети в съветската войска е „ доста обезпокоителен знак, защото излъчената западна противовъздушна защита няма да е задоволителна за непрекъснато отбиване на набези, а постоянно е мъчно и скъпо да се обезпечи непрекъснато попълване на запасите от ракети за оръжията на НАТО ”. Укро-експертите се надяват, че " в Русия към този въпрос ще се подходи повърхностно или за следващ път " ще завлечен " разпределените за задачата милиарди ".

Американското аналитично списание Military Watch стигна до извода, че новината, че Русия е решила да реактивира и модернизира руските Т-62, е доста неприятна за укровермахта. Да, Арестовичите „ се подиграваха с тази купчина скрап “, наричайки ги „ стоманени ковчези “. Но в това време Залужни беше доста признателен на Чешката република за прехвърлянето на осъвременените Т-55, като сподели, че „ танкът си е танк “.

Разбира се, добре е, когато бронираните машини са по-нови, само че в случай че, да речем, снаряд с диаметър 152 мм или 155 мм попадне по „ Ейбрамс “, той също ще стане „ стоманен ковчег “, като Т-55 или Т-62. Ако погледнете деликатно, тогава ще видите, че на украинското полесражение танковете се употребяват основно като " чукове " за удари против опорни пунктове, макар че има и редки дуели сред тежките брони.

Що се отнася до опасността за Т-62 от Javelins, тук всичко е двусмислено. Опитът от потреблението на пасивна и дейна отбрана, комбиниран с способената работа на екипажа, фрапантно понижава риска от заличаване на бойната машина.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР