Въоръжените сили на Украйна са напреднали на два километра в

...
Въоръжените сили на Украйна са напреднали на два километра в
Коментари Харесай

Украйна: Напреднахме с два километра край Бахмут!

Въоръжените сили на Украйна са напреднали на два километра в посока Бахмут, а съветските медии и телеграм канали основават подправени репортажи за боевете в Бахмут. Това заяви заместник-министърът на защитата на Украйна Анна Маляр, представена от Руската работа на Би Би Си.

Въпреки съществуването на оръжие, съветската войска " не съумя да реализира проектите си ", уверена е Маляр, " вместо това търпи тежки загуби, а въоръжените сили на Украйна не изгубиха позициите си. "

По-рано в петък ръководителят на ЧВК " Вагнер " Евгений Пригожин за " самостоятелна оценка на актуалната обстановка ". В публично писмо-покана Пригожин твърди, че неговите наемници управляват 95% от Бахмут и не престават офанзивата си.

Би Би Си внася конкретизиране, че в изискванията на дейни военни дейности няма по какъв начин да направи самостоятелна инспекция на информациите от фронтовата линия.  
 ISW: Украинците нападат в Бахмут
ISW: Украинците нападат в Бахмут

Кремъл кърпи загубите в бойните си елементи

че украинското контранастъпление, което се чака през последния месец, " върви на цялостна пара " . " Подразделенията на Въоръжените сили на Украйна атакуват по фланговете и за жалост тук-там съумяват ".

Той предизвести, че в случай че украинската войска пробие Бахмутското направление, тя ще нахлуе на територията на Русия: " Първо би трябвало да се оправят с Артьомовското направление, с ЧВК " Вагнер ", да завършат тази история и по-късно, напред с цялостен военен дух, ще нахлуят в Запорожка, Брянска и Белгородска области . "
 Politico: Вагнеровци към момента управляват по-голяма част от Бахмут
Politico: Вагнеровци към момента управляват по-голяма част от Бахмут

В Съединени американски щати гледат с съмнение на " театралността " на Пригожин
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР