Въоръжените сили на Украйна подготвят настъпление на всички фронтове и

...
Въоръжените сили на Украйна подготвят настъпление на всички фронтове и
Коментари Харесай

Руски терорист прогнозира, че следващият удар на ВСУ ще e по Запорожкия фронт

" Въоръжените сили на Украйна приготвят нахлуване на всички фронтове и активизират спомагателни сили в Запорожие, Херсонска област и Донбас ".

Твърденията са на съветският терорист Игор Гиркин-Стрелков, който е главният обвинен за свалянето на малайзийския Боинг-777 през 2014. Те се базират най-вероятно отчасти на информации, тиражирани в Телеграм от съветски военни репортери. 

" Лично аз чакам главният удар на ВСУ да бъде на Запорожкия фронт и по едно и също време с него да има няколко спомагателни - сред Донецк и Горловка, в региона на Докучаевск, към Берислав в Херсонска област, а също директно в региона на Херсон ", предвижда един от водачите на проруските сепаратисти в Източна Украйна и някогашен министър на защитата на самопровъзгласилата се Донецка национална република.

" Сроковете за настъплението не са ми известни, само че допускам, че ВСУ надали ще даде на нашите войски време да укрепят позициите си и да се прегрупират на въпросните посоки ", счита съветският терорист, който от началото на " специфичната военна интервенция " в Украйна не пести рецензиите си към военното командване в Москва.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР