Въоръжените сили на Украйна обърнаха в бягство рашистките окупатори по

...
Въоръжените сили на Украйна обърнаха в бягство рашистките окупатори по
Коментари Харесай

Украинците обърнаха в бягство рашистките окупатори по Славянското направление

Въоръжените сили на Украйна обърнаха в бягство рашистките окупатори по Славянското направление и спраха настъплението им в региона на Бахмут. Това се споделя в утринната сводка на Генерален щаб на ВСУ. 
 
По Славянското направление врагът е правил артилерийски обстрели близо до Краснополие и Мазановка. Окупаторите са опитвали тактическо разузнаване към село Богородично. Но украинските бранители не са разрешили на рашистите да изпълнят проектите си и са ги обърнали в бягство. 
 
" По Донецкото направление съперникът продължава да води дейни дейности по Бахмутското и Авдеевското направление. В региона на Краматорското направление е осъществяван обстрел от стволна и реактивна артилерия в регионите на селата Саварско, Закитно и Роздоловка...Противникът организираше настъпателни дейности по посока на Бахмут и Кодема ", оповестява от Генерален щаб на ВСУ. 
 
На Южнобугското направление окупаторите концентрират напъните си за опазване на завзетите региони сковаване на Силите за защита на Украйна. Обстрелвани със стволна и реактивна артилерия са селищата Степная котловина, Нова заря, Таврическое, Заселие, Новониколаевка, Кобзарци, Добрянка и голям брой други. 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР