Въоръжените сили на Украйна могат да преминат в контранастъпление и

...
Въоръжените сили на Украйна могат да преминат в контранастъпление и
Коментари Харесай

Ето какво ще направи Путин, за да предотврати контраофанзива на украинската армия

Въоръжените сили на Украйна могат да преминат в контранастъпление и да освободят окупираните територии, в случай че разполагат с нужното количество въоръжение. За да предотврати сходно развиване на събитията, Кремъл ще се опита да анексира Луганска и Донецка области и да разгласи цялостна готовност в Руската федерация. Това заяви в изявление за LB.ua губернаторът на Луганск Сергей Гайдай.

Според него, откакто анексира окупираните територии, Кремъл може да упрекна Украйна в нахлуване против Руската федерация. „ Какви са техните проекти? Те отиват на административната граница на Луганска област или Донецка област, незабавно организират псевдореферендум, вземат решение за влизането на тези територии в Руската федерация и по-късно, когато Украйна организира контранастъпление и освободи териториите, Путин просто ще разгласи, че Украйна е воювала против Русия, тъй че се афишира цялостна готовност “, сподели Гайдай.

Въоръжените сили на Украйна минават към третия стадий на войната - към контранастъпление. Това се потвърждава от заповедта на президента Володимир Зеленски за освобождение на южната част на Украйна от окупацията. На 24 февруари съветската войска, по заповед на Владимир Путин, стартира пълномащабна непредизвикана война против Украйна. През 2014 година съветският агресор анексира нелегално украинския полуостров Крим и в този момент желае да откъсне още украински територии.

За наивниците Путин аргументира войната с желанието си да „ денацифицира “ Киев. В реалност съветският деспот желае да анексира още непознати земи. В Украйна съветските бойци правят ужасяващи военни закононарушения против цивилното население, като досега има доказателства за над 20 000.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР