Въоръжените сили на Украйна контролират населените места Пятихатки, южната част

...
Въоръжените сили на Украйна контролират населените места Пятихатки, южната част
Коментари Харесай

„Ще се събудим без Крим! Пригожин каза, че ВС на Украйна вече пресичат Днепър КАРТИ

Въоръжените сили на Украйна управляват обитаемоте места Пятихатки, южната част на Роботино в Запорожка област и Урожайное в Донецка област. Съответното изказване на ръководителя на съветската ЧВК " Вагнер " Евгений Пригожин беше публикувано на 21 юни в обществените мрежи от неговата пресслужба.

„ Това допуска, че големи части са дадени на врага “, добави той.
    
Ръководителят на ЧВК се оплака, че Русия не управлява обстановката на фронта и не обезпечава своите бойци нито с оръжие, нито с муниции. Той сподели, че нашествениците непрекъснато пишат писма за неналичието на снаряди, гранати и муниции, а управлението не позволява военни репортери и крие информация от руснаците.

" Ако врагът навлезе в Молочен лиман [в южната част на Запорожка област - бел. ред.], тогава множеството от териториите, завзети по време на така наречен " НОР ", ще бъдат върнати на съперника. Врагът стартира да форсира Днепър от през днешния ден и постоянни войски “, осведоми Пригожин.
  
Според него един ден руснаците може да се разсънят с новината, че Украйна е върнала Крим. Ръководителят на " вагнеровците " счита това положение на нещата на напред във времето за изменничество на ползите на Руската федерация. Той е уверен, че съветското министерство на защитата се занимава само с „ подправяне на обстоятелства “, с цел да изпраща „ красиви отчети “ на Москва.

" Контранастъплението на въоръжените сили на Украйна ни носи съществени проблеми и загуби, които се премълчават, за които съветският народ не знае. Когато пристигна неволя, можем да останем без войска и без Русия ", акцентира Пригожин.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР