Въоръжените сили на Украйна атакуват мощно край Бахмут, руски блогари

...
Въоръжените сили на Украйна атакуват мощно край Бахмут, руски блогари
Коментари Харесай

Взривове в Мелитопол и край Курск

Въоръжените сили на Украйна нападат мощно край Бахмут, съветски блогари пишат за десант край Северски Донецк 

Силни детонации се чуха тази нощ в окупираният от съветските войски украински град Мелитопол. Това оповестяват локалните канали в Телеграм, представени от украинската осведомителна организация УНiАН. 

" РИА-Мелитопол " отбелязва, че сирените виели в южната част на града. Впоследствие бе обявено, че мощни са били гърмежите в селата Терпение и Михайловка, Запорожка област. В самия град е работила съветската Противовъздушна отбрана.

Междувременно Владислав Рогов заяви, че шест са били мощните детонации.

УНiАН осведоми, че в региона на Мелитопол съветските елементи се изтеглят. Агенцията написа, че украинските сили редовно нанасяли удари по техниката и по позициите на окупаторите. 

Руският телеграм канал „ Операция Z: Военкоры Русской Весны “ пък заяви за гърмежи и пукотевица и в Курскаобласт. Руската войска е свалила противников летателен уред в Суджанския регион, написа изданието. 

То осведоми и за тежки боеве край Артёмовска (б.а. Бахмут). Съобщава се за сполучлив опит на украинските бойци да преминат Северски Донецк и за блян да разширят плацдарма. Продължават и сраженията край Клещеевка, които се водят към този момент повече от месец без никакъв резултат. Украинците се пробват да пробият съветската защита и край Васюковка-Раздоловка. Те настъпват с танкове под прикритието на РСЗО, написа „ Операция Z: Военкоры Русской Весны “.

Групи бойци с бронирани машини от Въоръжените сили на Украйна не престават да нападат ит Берховки, само че пехотата на Северния флот отразяват офанзивите, унищожавайки бойната техника на съперника. Ситуацията обаче е извънредно напрегната, защото ВСУ продължава да концентрира обилни запаси и да усилва натиска за да реализира проби. 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР