Въоръжените сили на Съединените американски щати закупуват стари съветски бойни

...
Въоръжените сили на Съединените американски щати закупуват стари съветски бойни
Коментари Харесай

САЩ купуват съветски изтребители. Вижте защо

Въоръжените сили на Съединените американски щати закупуват остарели руски бойни самолети. Доставките идват основно от страни от някогашния Съветски съюз, главно от Украйна, а основната причина е една. Американците подлагат на техническа инспекция самолетите, а по-късно ги употребяват за учения като противников самолети, имитирайки въоръжен спор с съветската войска, написа „ Риафан “, базирайки се на обява на The National Interest.

Освен това Съединени американски щати се интересуват от някои механически решения на руските инженери. От Пентагона са мощно впечатлени от триумфите на съветската бойна авиация в Сирия, която се включи във войната против джихадистката формация „ Ислямска страна “. Наскоро Москва разгласи успеха над терористите и изтегли огромна част от контингента си.

Военните специалисти обаче акцентират, че руската техника се разграничава от осъвременените съветски бойни самолети, които са на въоръжение в съветските военновъздушни сили. Американските военни избират да се доставят със самолети МиГ-29, МиГ-21 и Су-27, показва изданието.

Преди две години стана ясно, че американските сили боядисват изтребители Ф-16 от 65-а ескадрила на Военновъздушни сили, с цел да наподобяват като съветски самолети и „ действителна опасност “ по време на образование на военните. Цветово самолетите Ф-16 бяха направени да наподобяват като съветски Су-35, с цел да оказват помощ на военните по-лесно да видят „ агресора “. Напрежението сред Москва и Вашингтон остава високо след анексирането на Крим. Отношенията сред Запада и Кремъл доближиха равнища, невиждани от Студената война насам. Диалогът е все по-труден, а провокациите – все по-чести.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР