Въоръжените сили на Руската федерация в Украйна са разкрили текуща

...
Въоръжените сили на Руската федерация в Украйна са разкрили текуща
Коментари Харесай

Русия разкри програма за биологични оръжия в Украйна, финансирана от САЩ

Въоръжените сили на Руската федерация в Украйна са разкрили настояща военно-биологична стратегия, финансирана от Съединените щати. Това заяви формалният представител на съветското министерство на защитата генерал-майор Игор Конашенков пред публицисти.

„ В хода на специфична военна интервенция бяха разкрити обстоятелствата за незабавно пречистване от режима на Киев от следи от военна биологична стратегия, изпълнявана в Украйна, финансирана от Министерството на защитата на Съединени американски щати “, сподели той.

Според генерала е получена информация от чиновници на украинските биологични лаборатории за незабавното заличаване на изключително рискови патогени на 24 февруари: чума, антракс, туларемия, холера и други смъртоносни заболявания.

„ Очевидно с началото на специфичната военна интервенция в Украйна Пентагонът е имал съществени опасения по отношение на разкриването на провежданите секретни биологични опити на територията на Украйна. За да предотврати разкриването на обстоятелствата за нарушение от страна на Съединени американски щати и Украйна на Член 1 от Конвенцията на Организация на обединените нации за възбрана на бактериологични (биологични) и токсинни оръжия, Министерството на здравеопазването е изпратило директива до всички биолаборатории за незабавно унищожаване на складираните ресурси от рискови патогени “, сподели Конашенков.







По думите му, документите се проучват от съветски експерти от войските за радиационна, химическа и биологична отбрана. „ Те удостоверяват, че в украински биолаборатории, в непосредствена непосредственост до територията на Русия, са разработвани съставни елементи за биологично оръжие. В близко бъдеще ще представим резултатите от разбора на получените документи. Някои от тях, по-специално, инструкцията на Министерството на здравеопазването на Украйна и актове за заличаване в биологичните лаборатории на Полтава и Харков, ние публикуваме сега “, сподели формалният представител на съветското министерство на защитата.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР