Въоръжените сили на Руската федерация в хода на специална операция

...
Въоръжените сили на Руската федерация в хода на специална операция
Коментари Харесай

Русия: Цялата украинска авиация е унищожена

Въоръжените сили на Руската федерация в хода на специфична интервенция са унищожили съвсем всички боеспособни самолети на Украйна, оповестяват от МО на Русия

"Изтребител и противовъздушната защита на съветските въздушно-космически сили смъкнаха във въздуха още 3 украински изтребителя Су-27 и 3 безпилотни летателни апарата. Общо през вчерашния ден и през днешния ден украинските военновъздушни сили изгубиха 11 бойни самолета и 2 хеликоптера ", сподели формалният представител на съветското министерство на защитата генерал-майор Игор Конашенков.

​Използването на летищната мрежа на прилежащите страни за базиране на украинската военна авиация с следващо потребление против съветските въоръжени сили може да се преглежда като присъединяване на тези страни във въоръжен спор.
„ Ние сме правдиво осведомени с украинските бойни самолети, които преди този момент са летели до Румъния и други гранични страни. Моля, имайте поради, че потреблението на летищната мрежа на тези страни за базиране на украинската военна авиация с следващо потребление на сили, може да се преглежда като присъединяване на тези страни във въоръжен спор “, сподели Конашенков.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР