Въоръжените сили на Китай считат за неприемливо преминаването на американския

...
Въоръжените сили на Китай считат за неприемливо преминаването на американския
Коментари Харесай

Китай с военни маневри до Тайван заради разрушител на САЩ

Въоръжените сили на Китай смятат за недопустимо прекосяването на американския ракетен унищожител " Бари " през Тайванския пролив, защото сходни дейности съставляват опасност за сигурността в района , разяснява в събота формалният представител на Източния боен окръг на Народно =-освободителната войска на Китай Ши Йи, представен от ТАСС.

" Разрушителят Бари прекоси Тайванския пролив на 17 септември, намерено създавайки казус за спор ", се споделя в изказване на военната администрация. " Войските на Източния окръг ще поддържат висока степен на бойна подготвеност, уверено ще пазят държавния суверенитет и сигурност на Китай, мира и стабилността в района ".

Пекин е срещу възходящата периодичност на появяването на американски кораби в тази област и ги преглежда като провокация. " Това е безапелационно доказателство, че Съединени американски щати са дестабилизиращ фактор в Тайванския пролив , който съставлява опасност за сигурността ".
 Тайван възнамерява нарастване на военните разноски с 9 милиарда $, предизвестява за
Тайван възнамерява нарастване на военните разноски с 9 милиарда $, предизвестява за " сериозна опасност "

Парите са в това число за нови ракети

Въоръжените сили на Китай оповестиха военни маневри и учения край Тайван след прекосяването на американския унищожител.

" Източната зона на бойно командване на НОАК организира действителни военни учения във въздуха и в морето в югозападните води на Тайван на 17 септември ", се споделя в изказване на военния водач. " Използвани са кораби, самолети за ранно предизвестие и бомбардировачи. "

Целта на тези маневри е да се обезпечи интегрираното взаимоотношение на кораби и самолети , както и да се усили боеспособността на китайската войска. В него се прецизира, че ученията " имат постоянен темперамент и са ориентирани към гарантиране на сигурността във водите на Тайван ".
 Австралия гледа с натурализъм: Възможна е война с Китай
Австралия гледа с натурализъм: Възможна е война с Китай

" Битката за Тайван " - Австралия е подготвена за спор, само че това би било пагубно за региона
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР