Въоръжените сили на Германия — Бундесвер са заплашени от грандиозен

...
Въоръжените сили на Германия — Бундесвер са заплашени от грандиозен
Коментари Харесай

Страшен скандал гръмна в Германия! Елитните спецчасти си устроили купон с проститутка в стила на Третия райх

Въоръжените сили на Германия — Бундесвер са застрашени от величествен скандал откакто публицисти схванаха за провеждането от бойци на елитните спецчасти KSK на веселба с проститутки в стила на неонацизма. Оказва се, че измежду членовете на елитната част има много неонацисти и техни последователи. Скандалният ваучър с присъединяване на към 60 члена на KSK се е състояла на 27 април на полигона до Щутгарт. Преди да стартират да отдават хитлеристки поздрави, бойците загрели с алкохол и музика от групи, подкрепящи десния екстремизъм. Членовете на спецчастите запели всички дружно песни на групата Sturmwehr с текстове като " Бедна Германия, какво се случи с теб ". Също по този начин те си организирали игри, по време на които разрязвали ананаси и други плодове с мечове и брадви, подхвърляли си свинска глава.

Шефът на прокуратурата в Тюбинген Майкъл Пфол се е заел да проверява неонацистите в Бундесвера. Основен очевидец се явява продажница, която била поканена да " поработи " на забавата от един от военнослужещите. Тя била наета, с цел да може напускащ подразделението офицер " да разпусне ", по този начин й написали в приложението WhatsApp. Сега написаното сред нея и военните е взето като улика. В същото време проститутката разказала историята и пред немския тв канал ARD.

Сюжетът на скандалния ваучър на елитните спецчасти е пуснат по ARD на немски език и е наличен в YouTube като се разяснява и първата реакция на управляващите.

Тепърва ще забележим какво решение ще бъде взето по отношение на неонацисткото държание на спецчастите, само че е реалност, че армията в Германия е раздирана от страховит и непредвиден скандал.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР