Въоръжените сили на Босна и Херцеговина поръчаха от САЩ четири

...
Въоръжените сили на Босна и Херцеговина поръчаха от САЩ четири
Коментари Харесай

САЩ доставят на Босна 4 военни хеликоптера

Въоръжените сили на Босна и Херцеговина поръчаха от Съединени американски щати четири нови хеликоптера марка " Hell Huey ", които ще бъдат доставени през идващите три години, заяви босненският информативен уебсайт Кликс.

Договорът за доставката бе подписан от министъра на защитата на Босна и Херцеговина Марина Пендеш и от посланика на Съединени американски щати в страната Ерик Нелсън.

Преди подписването дипломат Нелсън акцентира, че Въоръжените сили на Босна и Херцеговина са ярък образец за това, което хората в Босна и Херцеговина могат да реализират, когато работят дружно, съобщи Българска телеграфна агенция.

Той прикани управляващите в страната да обезпечат на Въоръжените сили средства за гладко продължение на този и други планове.

Марина Пендеш на собствен ред сподели, че Съединени американски щати са потвърден другар на Босна и Херцеговина и американските въоръжени сили интензивно оказват помощ за модернизирането и усилването на потенциалите на Въоръжените сили на страната с поредно профилирано рационализиране на босненски фрагменти, както и посредством финансова и материално-техническа помощ.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР