Въоръжени полицаи все още се намират на мястото в централен

...
Въоръжени полицаи все още се намират на мястото в централен
Коментари Харесай

Полицай тежко ранен в касапницата на Лондон Бридж (ВИДЕО/СНИМКИ)

Въоръжени служители на реда към момента се намират на мястото в централен Лондон, където тази нощ стана тежкият случай, при който фургон стартира за гази пешеходци, написа The Sun. Според първични данни, измежду потърпевшите има и полицейски офицер, който бил " тежко ранен ".


Очевидци удостоверяват, че няколко тела към момента лежат на земята, а други получават първа помощ, откакто са били наръгани с 12-инчови ножове. На мястото има и отряд за неутрализиране на експлозиви.






Хаосът почнал, откакто се чули няколко изстрела. След това двама или трима мъже почнали да намушкват хората на улицата, като избирали жертвите си инцидентно. Според публицист на британския таблоид, един мъж е бил забелязан да бъде отвеждан от служители на реда, окован с белезници.

Шофьор на такси твърди, че е чакал на светофар, когато видял, по какъв начин фургон се забива в хората на Лондон Бридж. Чул още изстрели, един служител на реда бил ранен. Засега не се загатва за убити, само че се знае, че потърпевшите са най-малко 20.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР