Въоръжени и маскирани нахлуха дома на бившия заместник-министър на туризма

...
Въоръжени и маскирани нахлуха дома на бившия заместник-министър на туризма
Коментари Харесай

Бранимир Ботев подозира Министерството на туризма за нахлуването в дома му. Ангелкова ще го съди за клевета

Въоръжени и маскирани нахлуха дома на някогашния заместник-министър на туризма Бранимир Ботев във Варна. Престъплението се случва към 22:00 часа, а очевидец става 20-годишният наследник на Ботев.

„ Били са демонстративно с колани, с оръжия по тях. Единият е носел пакет, по думите на сина ми. Най-вероятно са целяли подпалване. Така се прави за сплашване”, разяснява Ботев.

По думите му момчето звъни в полицията, а нападателите бягат. Бранимир Ботев счита, че мотив за нападението е рецензия към активността на Министерството на туризма.

„ Чудя се, да се дръзвам ли... Изключително неуместно е да се приказват такива неуместни изказвания в ефир и това да основава някакви внушения, които сами по себе си граничат със здравия разсъдък. И заради тази причина още през днешния ден завеждане дело за клевета”, съобщи Николина Ангелкова - министър на туризма,

Бившият заместник-министър има записи, запечатали нападението, само че отхвърля да ги покаже. Обещава обаче да се изправи против престъпността.
Маскирани пробваха да щурмуват къщата на някогашен зам.-министър Бранимир Ботев счита, че се пробват да го сплашат, откакто споделил, че ръководството на Николина Ангелкова дава туризма у нас на мутрите
„ Няма данни да е получавал закани. Колегите работят главно по версията опит за кражба”, уточни гл. секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов.

Полицията търси причинителите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР