Въоръжени до зъби гардове от частната охранителна фирма Асо Панема

...
Въоръжени до зъби гардове от частната охранителна фирма Асо Панема
Коментари Харесай

Осуетиха обир в имението на Слави Трифонов! Гардове пазят къщата му от Вальо Пуйката и бандата му

Въоръжени до зъби гардове от частната охранителна компания „ Асо Панема ” бдят над имението на Слави Трифонов в пернишкото село Кладница, разбра HotArena.

Според думите им, от няколко седмици помпозната къща на Дългия с размерите на прогимназия е непрекъснато охранявана от половин дузина телохранители.

Трифонов прибягнал до услугите на частната охранителна компания в края на предходната година и побързал да подписа договор за физическа защита на имението си поради предизвестие от негови другари от Перник, че локална тайфа възнамерявала грабеж над дома му , писа „ Уикенд “.

Две коли са паркирани пред къщата му непрекъснато, цели петима гардове са ангажирани с защитата. Допреди това Трифонов нямаше физическа защита, а единствено алармени съоръжения и видеонаблюдение ”, одумват драконовските ограничения за сигурност в имението на шоумена от Учин Дол неговите съседи от пернишкото село Кладница.

Слави се придвижи да живее в тузарската къща преди година и половина, откакто неговия другар – строителния необут от Перник Слави Транспорта дефинитивно завърши със градежа на имението. Просторната къща на Трифонов с 1200 квадратни метра застроена повърхност му е коствала към 5 милиона лв.. Частен киносалон, фитнес зала и външен басейн, отопляван от мощни слънчеви акумулатори са единствено част от екстрите в 5-звездния парцел. Дворът на Трифонов също е голям – над 4 декара,  а гледката от имението му е смайваща – разкрива с цялата си хубост и великолепие планина Витоша. Барбекю, зелени площи с 3 беседки, доста дървета и редки растителни типове намират своето място в просторния двор на шоумена.

Според клюката, която се популяризира в Перник и в района, Слави бил предизвестен от пернишки служители на реда и от свои другари, че локална тайфа го е взела на мушката и възнамерява грабеж над имението му. 

Слухът потегли преди 2-3 месеца, когато беше осуетен грабеж на парцел в жилишния комплекс „ Делта хил ”, който е директно до имението на Слави. Тогава заловиха двама бандити, пробвали да се вметнат в къщата на локален предприемач. Те признали, че са търсели имението на Слави Трифонов, само че се отказали, защото не разполагали с нужната техника за обира ”, споделя гражданин на Кладница. 

Според мълвата в Пернишко, бандитите, възнамерявали да оберат имението на Трифонов, са част от структурата на локалния незаконен престиж Вальо Пуйката. Той има в досието си голям брой присъди за кражби, в това число и за банков обир, а неотдавна бе оправдан по дело за кражба на 3 милиона лв. от банков клон в Кърджали.

Според грубите сметки, за непрекъснатата защита на дома си Трифонов заплаща по 20 000 лв. месечно.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР