Въоръжени до зъби гардове от частна охранителна фирма бдят над

...
Въоръжени до зъби гардове от частна охранителна фирма бдят над
Коментари Харесай

Слух за обир изплаши Слави Трифонов, въоръжени до зъби гардове пазят мегаимението му!

Въоръжени до зъби гардове от частна охранителна компания бдят над имението на Слави Трифонов в пернишкото село Кладница. Според думите им, от няколко седмици помпозната къща на Дългия с размерите на прогимназия е непрекъснато охранявана от половин дузина телохранители. Трифонов прибягнал до услугите на частната охранителна компания в края на предходната година и побързал да подписа договор за физическа защита на имението си поради предизвестие от негови другари от Перник, че местна тайфа възнамерявала грабеж над дома му, писа " Уикенд “. " Две коли са паркирани пред къщата му непрекъснато, цели петима гардове са ангажирани с защитата. Допреди това Трифонов нямаше физическа защита, а единствено алармени съоръжения и видеонаблюдение ", одумват драконовските ограничения за сигурност в имението на шоумена от Учин Дол неговите съседи от пернишкото село Кладница.

Слави се придвижи да живее в тузарската къща преди година и половина, откакто неговия другар – строителния необут от Перник Слави Транспорта дефинитивно завърши със градежа на имението. Просторната къща на Трифонов с 1200 квадратни метра застроена повърхност му е коствала към 5 милиона лв.. Частен киносалон, фитнес зала и външен басейн, отопляван от мощни слънчеви акумулатори са единствено част от екстрите в 5-звездния парцел. Дворът на Трифонов също е голям – над 4 декара,  а гледката от имението му е смайваща – разкрива с цялата си хубост и великолепие планина Витоша. Барбекю, зелени площи с 3 беседки, доста дървета и редки растителни типове намират своето място в просторния двор на шоумена.

Според клюката, която се популяризира в Перник и в района, Слави бил предизвестен от пернишки служители на реда и от свои другари, че локална тайфа го е взела на мушката и възнамерява грабеж над имението му.  " Слухът потегли преди 2-3 месеца, когато беше осуетен грабеж на парцел в жилишния комплекс " Делта хил ", който е директно до имението на Слави. Тогава заловиха двама бандити, пробвали да се вметнат в къщата на локален предприемач. Те признали, че са търсели имението на Слави Трифонов, само че се отказали, защото не разполагали с нужната техника за обира ", споделя гражданин на Кладница. 

Според мълвата в Пернишко, бандитите, възнамерявали да оберат имението на Трифонов, са част от структурата на локалния незаконен престиж Вальо Пуйката. Той има в досието си голям брой присъди за кражби, в това число и за банков обир, а неотдавна бе оправдан по дело за кражба на 3 милиона лв. от банков клон в Кърджали. Според грубите сметки, за непрекъснатата защита на дома си Трифонов заплаща по 20 000 лв. месечно.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР