Въоръжена група нападна Кубански заводи в руския Краснодарски край, с

...
Въоръжена група нападна Кубански заводи в руския Краснодарски край, с
Коментари Харесай

Група от осем души се опита да приватизира руски завод чрез въоръжено нападение

Въоръжена група атакува „ Кубански фабрики ” в съветския Краснодарски край, за да го приватизира , написа БГНЕС. Произшествието е станало в южния град Славянск на Кубан. Осем души с кавказка осанка и въоръжени с огнестрелно оръжие, нахлули в завода и взели за заложници намиращите се вътре служащи. Групата стреляла по двама охранители, които са настанени в локална болница. По-късно заложниците били освободени, а " приватизаторите " се барикадирали в предприятието.
Започнали са договаряния, като управляващите съумели да открият кои са нападателите и да задържат седем от тях. Според обяснението на полицията, е зародил спор заради спор сред стопанисващите предприятието и лица, претендиращи за право на ръководство. По-късно съсобственикът на „ Кубански деликатеси ” Владимир Скрипка заяви за изданието РБК, че му принадлежат 50% от завода. Той изясни, че поради гибелта на колегата му Иван Радченко се основал „ краткотраен проблем с правото на заместничество ”, тъй като трети лица се намесили и желали да употребяват обстановката, с цел да сложат ръка върху завода.
Скрипка разкри, че искания предявило незнайно досега юридическо лице, което иззело учредителната и финансовата документи на „ Кубански деликатеси ” и заповядало на нападателите да не го пускат в завода. Заводът създава зеленчукови и плодови консерви.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР