Въоръжен помориец е задържан от полицията в Бургас след 3-часови

...
Въоръжен помориец е задържан от полицията в Бургас след 3-часови
Коментари Харесай

Екшън в Поморие: 3 часа полицията преговаря с въоръжен мъж

Въоръжен помориец е арестуван от полицията в Бургас след 3-часови договаряния с екип от психолози и чиновници от Районно ръководство - Поморие.

В 13.48 ч. през днешния ден е получено известие за следващ фамилен скандал, зародил в дома на помориеца. Мъжът се скарал с родителите си. На място управляващите откриват, че 42-годишния мъж се държал нападателно с родителите си и бил въоръжен с револвер. Забелязвайки служителите на реда помориецът размахал оръжието, отправяйки закани, като майка му съумяла да излезе от къщата. Баща му, който е трудноподвижен, останал в дома дружно с летовници, отседнали на квартира. Помориецът излязъл пред входа на жилището и останал на двора, където са водени и договарянията със образувания екип от психолози и чиновници от Районно ръководство - Поморие.

Към момента мъжът е арестуван за период от 24 часа. Огнестрелното оръжие е конфискувано – установено е, че същото е законно притежавано, защото мъжа до преди 8 години работел в Районно ръководство – Поморие в „ Патрулно постова дейност”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР