Въоръжен младеж откри огън в средно училище в Санта Фе,

...
Въоръжен младеж откри огън в средно училище в Санта Фе,
Коментари Харесай

Ученик стреля в гимназия в Тексас, има жертви

Въоръжен юноша откри огън в приблизително учебно заведение в Санта Фе, Съединени американски щати, предадоха Ройтерс и Франс прес. При стрелбата са починали сред 8 и 10 души, множеството от които възпитаници, заяви шерифът на окръг Харис в щата Тексас.

 
Заподозреният стрелец, който е арестуван, е бил възпитаник в гимназията, сподели Ед Гонзалез - шериф на окръг Харис. Има голям брой жертви. Вероятно са сред осем и 10 ", уточни Гонзалез на брифинг.
 
Един обвинен е в ареста, а втори човек е арестуван и се разпитва, сподели шерифът. Гонзалез заяви в Туитър, че в региона на учебното заведение и покрайнините са открити взривни устройства и силите на реда обезопасяват местата.

 
Източник от правоприлагащите органи, поискал анонимност, съобщи, че нападателят е Димитриос Пагурцис, на 17-години. Младежът бил въоръжен с полуавтоматична пушка AR-15, заяви в. " Хюстън кроникъл ", цитирайки неназован върховен чиновник на органите на реда.
 
В локални лечебни заведения са докарани за лекуване минимум девет души, споделиха източници от лечебните заведения. Според шериф Гонзалез измежду ранените има и служител на реда.-->

 
Днешната покруса се разиграва три месеца след сходно всеобщо ликвидиране в учебно заведение в щата Флорида, предиздвикало американски възпитаници да провеждат придвижването " Никога повече " с искане за надзор над огнестрелните оръжия, напомня Българска телеграфна агенция.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР