Въоръжен мъж се опита да проникне в сградата на ФБР

...
Въоръжен мъж се опита да проникне в сградата на ФБР
Коментари Харесай

Въоръжен мъж се опита да проникне в сградата на ФБР в Синсинати

Въоръжен мъж се опита да проникне в постройката на ФБР в Синсинати, Охайо , по-рано денем в четвъртък. Той съумял да избяга като стрелял по служителите на реда , оповестиха управляващите.

Инцидентът е станал към 9:15 сутринта локално време. Тогава обвиненият несполучливо се опитал да влезе в оборудването за инспекция на гости на ФБР. След това той избягал от региона с бяла кола, тръгвайки на север по междущатска автомагистрала 71, сподели ФБР.

Около 20 минути по-късно щатски служител на реда вижда автомобила в близкия окръг Уорън и се пробва да го спре. Започнало гонене, след което обвиненият стрелял с оръжието си по щатския служител на реда, сподели представителят на щатската магистрална полиция в Охайо Нейтън Денис по време на брифинг.

В последна сметка транспортното средство е било спряно и сред обвинения и полицейските чиновници е имало пукотевица, сподели той. Няма потърпевши служители на реда, сподели Денис.

В резултат на случая бяха затворени няколко автомагистрали в региона на Синсинати.

„ Полицаите са разменили изстрели със обвинения мъж , който носел сива риза и бронежилетка “, сподели по-рано Агенцията за ръководство на изключителни обстановки на окръг Клинтън, призовавайки хората в региона да останат вътре и да заключат вратите на домовете си. 

NBC News заяви, че обвиненият е бил въоръжен с полуавтоматична пушка вид AR-15 и е стрелял с револвер за пирони в постройката на ФБР.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР