Въоръжен мъж, който скандирал срещу президента на САЩ Доналд Тръмп

...
Въоръжен мъж, който скандирал срещу президента на САЩ Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Подробности за стрелбата в голфклуба на Тръмп

Въоръжен мъж, който скандирал против президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп и стрелял в голфклуб на " Тръмп организейшън " в Южна Флорида, беше прострелян и арестуван от полицията, оповестиха управляващите, представени от Франс прес.

Органите на реда от Дорал и Маями дейд се намесиха след известие за пукотевица в голфклуба " Тръмп нешънъл Дорал " рано сутринта. Полицейският шеф Хуан Перез сподели, че стрелецът се е опитал да устрои засада на чиновниците на реда. Нападателят е бил във фоайето на хотел, заяви началникът на полицията в Маями дейд, Перез, съобщи локалният канал WPLG Local 10.

(5-18-18): Press briefing regarding shooting at Trump National Doral. https://t.co/HdYmM5oQvl
— Miami-Dade Police (@MiamiDadePD) May 18, 2018
Мъжът застлал плота на рецепцията с американското знаме, стрелял към тавана и чакал идването на полицията. Срещу него са стреляли петима служители на реда. Местни медии предадоха, че стрелецът, чиято идентичност не се разкрива, е бил улучен от няколко патрона и е превозен в близка болница. Перез сподели, че служителите на реда са работили с риск за живота си, с цел да спасят хората в хотела. Според медийни известия, полицията е уведомила, че мъжът е " крещял и ругаел " против президента Тръмп на рецепцията на хотела.



Полицай е счупил ръката си, само че други потърпевши униформени няма. Ерик Тръмп - един от синовете на президента и вицепрезидент на " Тръмп организейшън ", написа в Туитър, че " изрича голяма признателност на невероятните мъже и дами " от двете полицейски ръководства, които са се отзовали на сигнала за пукотевица. Тръмп купи парцела с повърхност 800 акра и четири голф стадиони в покрайнините на Маями за 150 млн. $ през 2012 година, отбелязва Ройтерс Той не е бил в курорта по време на произшествието.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР