Въоръжен мъж, който скандирал срещу президента на САЩ Доналд Тръмп

...
Въоръжен мъж, който скандирал срещу президента на САЩ Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Въоръжен мъж вилня в голфклуб на Тръмп

Въоръжен мъж, който скандирал против президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп и стрелял в голфклуб на "Тръмп организейшън " в Южна Флорида, беше прострелян и арестуван от полицията, оповестиха управляващите, представени от АР.

Органите на реда от Дорал и Маями дейд се намесиха след известие за пукотевица в голфклуба "Тръмп нешънъл Дорал " рано сутринта.

Полицейският шеф Хуан Перез сподели, че стрелецът се е опитал да устрои засада на чиновниците на реда.



Нападателят е бил във фоайето на хотел, заяви началникът на полицията в Маями дейд, Перез, съобщи локалният канал WPLG Local 10. Мъжът застлал плота на рецепцията с американското знаме, стрелял към тавана и чакал идването на полицията. Срещу него са стреляли петима служители на реда.

Местни медии предадоха, че стрелецът, чиято идентичност не се разкрива, е бил улучен от няколко патрона и е превозен в близка болница.



Според медийни известия полицията е уведомила, че мъжът е "крещял и ругаел " против президента Тръмп на рецепцията на хотела.

Ерик Тръмп - един от синовете на президента, написа в Тwitter, че "изказва голяма признателност на невероятните мъже и дами " от двете полицейски ръководства, които са се отзовали на сигнала за пукотевица.

A huge thank you to the incredible men and women of the @DoralPolice Department and @MiamiDadePD. Every day they keep our community safe. We are very grateful to you!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР