Заподозрян за стрелба в Питсбърг е убит след 6-часово противопоставяне

...
Въоръжен мъж е мъртъв след противопоставяне, продължило шест часа, в
Коментари Харесай

Въоръжен мъж е мъртъв след противопоставяне, продължило шест часа, в квартал Гарфийлд в Питсбърг. Противостоянието предизвика евакуации, тъй като стрелецът размени стрелба с полицията.

Полицията каза, че „активният стрелец“ е бил барикадиран в дом на блок 4800 на Broad Street и N. Mathilda Street. Службата за обществена безопасност на Питсбърг предупреди обществеността за стрелбата около 11 часа сутринта. Полицията каза, че заподозреният е бил обявен за мъртъв малко след 17 часа.

Заподозреният откри огън, когато помощник-шерифът се приближи до имота, за да извърши изгонване. Адвокат каза, че засегнатият дом е бил купен от продажба на шериф и заместниците щели да отстранят мъж, който „по същество е клекнал“, знаейки, че може да се превърне в насилие.

Фотогалерия от местопроизшествието: Органите на реда се събират в Гарфийлд, докато се развива „ситуация на активна стрелба“

Говорител на шерифската служба на окръг Алегени каза, че сержант, който ръководеше детайлите на местопроизшествието, е бил ранен, докато избягва приближаващия стрелба. Той не е бил сериозно ранен и се очаква да е добре, казаха служители.

Жена, която беше барикадирана в мазето си, преди да бъде евакуирана, каза, че домът й е бил ударен от стрелба.

„Опитът да стигнем до мазето беше почти непоносим“, каза тя. „Изстрели кънтяха навсякъде. Най-накрая стигнахме до мазето, успяхме да стигнем до безопасно място. Изстрелите бяха навсякъде.“

„През прозореца на хола е стреляно, имам дупки в банята, стъклата са изпотрошени навсякъде“, добави тя.

Съпругът й бил на работа, когато разбрал, че жена му е вкъщи, барикадирана сама.

„Най-накрая се свързах с нея, тя е обезумяла в мазето, крещи, плаче“, каза той. „Първото ми нещо беше да се прибера вкъщи, разбирате ли какво имам предвид? И така, стигнах тук и всичко е блокирано и чувам изстрели и всичко останало. Това е нещо, което никога не съм чувал или съм си представял в този квартал.“

Един свидетел, който посещава района, каза, че е бил ужасен, когато са започнали да звънят изстрели.

„В началото всичко, което чухме, бяха ченгетата“, свидетел Крис Уилкинсън, който посещава семейството в района, каза. „Те удряха по вратата, където се стреля. Блъскаха по нея, казвайки му, че са там. И след няколко минути, докато го правеха, започнаха да ритат вратата, но след няколко опита успяха Не го правете. Тогава те взеха чук и свалиха вратата, а след това започнаха изстрели. Бях наистина нервен и е наистина тъжно това, което се случва. Мислите, че можете да сте в безопасност тук, но можете не с това, което се случва."

Обществената безопасност на Питсбърг каза, че екипът за големи случаи на отряд Б на щатската полиция ще поеме разследването.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР