Въоръжен грабеж в офис на дружество за парични преводи в

...
Въоръжен грабеж в офис на дружество за парични преводи в
Коментари Харесай

Неочакван обрат: Служителят от офиса в Разлог може да инсценирал грабежа?

Въоръжен обир в офис на сдружение за парични преводи в Разлог. Под опасността от ориентирано оръжие чиновниците са предали железна каса с пари.

Заради обира през целия ден всички изходи на Разлог са блокирани от полиция. Проверяват се всички коли, които напущат града.

Обирът е осъществен на метри от болничното заведение в Разлог, на натоварено кръстовище.

Няма очевидци, с изключение на служителя на касата. Той описа пред Българска национална телевизия, че обирджиите били двама. Единият имал револвер, с който го заплашил. За благополучие, до физическо пострадване на работещия в касата мъж не се е стигнало. По това време в офиса нямало клиенти.

Васил Татарски работи в касата за разплащания от няколко години. Днес на обяд излязъл за малко. След като се върнал на работното си място в офиса нахлули двама мъже. Не били маскирани, само че носели оръжие.

Влязоха двама, единият беше въоръжен. Той ме заплаши, сподели да дам парите. Дадох каквото имах, т.е. не го дадох, той си го взе, взе по-едри пари, сподели Васил.

Според пострадалия, мъжете направили обира, не са локални.

Не са от нашия град единствено това мога да кажа, тъй като не приказват както и вие говорите книжовно и аз сега, сподели още Васил.

След обира мъжът не е съумял да види накъде са избягали крадците, както и дали са били с автомобил.

Всичко стана толкоз бързо, че просто вие си нямате на визия! Надали някой от вас е попадал в такава обстановка, споделя Васил.

Полицията продължава работата по случая. Към момента няма информация дали в офиса има охранителни камери и съумели ли са те да снимат крадците.

В късния следобяд излезе информация, че служителят в офиса може самичък да е инсценирал обира. Пред Българска национална телевизия притежателят на компанията съобщи, че това са догадки и полицията би трябвало да си свърши работата по изясняването им.

Автор: Станислава Христова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР