Въобще не съм оптимист, че ще има правителство, но сме

...
Въобще не съм оптимист, че ще има правителство, но сме
Коментари Харесай

Владислав Панев: Въобще не съм оптимист, че ще има правителство

Въобще не съм оптимист, че ще има държавно управление, само че сме длъжни да създадем изпитание. Асен Василев е сплотяваща фигура за нас, Политическа партия и Българска социалистическа партия, тъй че е допустима кандидатура. Това разяснява за " Денят онлайн " депутатът от " Демократична България " Владислав Панев.

Според него страната сега има потребност от здрава експертност.

" Българска социалистическа партия и Демократична България сме остарели партии и сме привикнали да се съобразяваме с сътрудниците. Не мисля, че кандидатура за министър на Гроздан Караджов би се приела от съдружните сътрудници. Ще забележим дали ще има съглашение с Има Такъв Народ. Те са сложен и обезсърчителен сътрудник. Квотите за министри ще бъдат разисквани по-натам ", съобщи той. И добави, че занапред ще се взема решение дали Демократична България ще взе участие в съставите на кабинети.

" Трайчо Трайков е бил министър на енергетиката, може да се спекулира с неговото име за оглавяване на ведомството още веднъж ", акцентира Панов.

По думите му Демократична България ще поддържа Бойко Рашков. А по отношение на повдигането на лихвата на ЕЦБ Панев смята, че тя може да докара до потапянето на Италия и Германия.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР