Въобще не съм оптимист, че ще има правителство, но сме

...
Въобще не съм оптимист, че ще има правителство, но сме
Коментари Харесай

Панев: Въобще не съм оптимист, че ще има правителство, но сме длъжни да направим усилие

Въобще не съм оптимист, че ще има държавно управление, само че сме длъжни да създадем изпитание. Асен Василев е сплотяваща фигура за нас, Политическа партия и Българска социалистическа партия, тъй че е допустима кандидатура. Това разяснява за " Денят онлайн " депутатът от " Демократична България " Владислав Панев.

Според него страната сега има потребност от здрава експертност. " Българска социалистическа партия и Демократична България сме остарели партии и сме привикнали да се съобразяваме с сътрудниците. Не мисля, че кандидатура за министър на Гроздан Караджов би се приела от съдружните сътрудници. Ще забележим дали ще има съглашение с Има Такъв Народ. Те са сложен и обезсърчителен сътрудник. Квотите за министри ще бъдат разисквани по-натам ", съобщи той. И добави, че занапред ще се взема решение дали Демократична България ще взе участие в съставите на кабинети.

" Трайчо Трайков е бил министър на енергетиката, може да се спекулира с неговото име за оглавяване на ведомството още веднъж ", акцентира Панов.

По думите му Демократична България ще поддържа Бойко Рашков. А по отношение на повдигането на лихвата на ЕЦБ Панев смята, че тя може да докара до потапянето на Италия и Германия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР