Въображението на читателя често се оказва бедно, за да разтълкува

...
Въображението на читателя често се оказва бедно, за да разтълкува
Коментари Харесай

Предозиране: Костадин Костадинов ще изпраща в Белене застъпници на чужди национални интереси 


Въображението на читателя постоянно се оказва оскъдно, с цел да разтълкува посланията на ръководещите, партиите, държавните институции, частни сдружения или пиари. Рубриката на „Дневник“ „Предозиране“ стартира преди шест години със събиране на парадоксите на посланията в хода на предизборната акция през 2014 година, само че българската политика продължава непрестанно да подава нови сюжети.

Да изпрати в пандиза в „Белене“ за доизграждане на тамошната атомна електроцентрала покровители на непознати национални ползи. С такава закана във „Фейсбук“ излезе водачът на „Възраждане“ Костадин Костадинов. Формацията завоюва 4.86% от гласовете на изборите на 14 ноември и попадна в 47-ото Народно заседание.

Поводът за реакцията на политика, прочут в обществените мрежи като „Копейкин“, е изявление с определения за народен представител от „Демократична България“ Мартин Димитров.

Тази заран Димитров съобщи на няколко пъти пред „Нова телевизия“, че единствените хора, които на дискусионните срещи за съдружно държавно управление с „Продължаваме промяната“, „Има подобен народ“ и Българска социалистическа партия са защитили плана за АЕЦ „Белене“, са били представителите на социалистите, само че не използва думата „безсмислен“ във връзка упоменатия градеж. На тези срещи „Възраждане“ не бе поканена.

„Току-що гледах по една от националните малките екрани по какъв начин Мартин Димитров, народен представител от „Демократична България“, обясняваше какъв брой е безсмислено довършването на АЕЦ „Белене“. Да приказваш сходни неща пред българския народ в миг, в който цената на тока за индустриални консуматори скочи в пъти, а битовите консуматори треперят от боязън в очакване на покачването и за тях, е демонстрация или на висша форма на национална изменничество, или на тежък случай на мозъчно увреждане“, написа във „Фейсбук“ Костадинов.

Продължава с изказване, че мястото на „всички сходни национални предатели и покровители на непознати национални интереси“ е в пандиза.

„Разбира се там ще имат опция да работят и всеки 2 работни дни ще им се броят като 3 зад решетките. Ще имат огромен избор от работни места – тунела под Шипка, тунела под Петрохан, урановите мини и така нататък Тези от тях, които ще са в Белене, няма да бъдат разхождани далеко – те ще могат да се включат директно в доизграждането на АЕЦ „Белене“, написа още Костадинов.

Затворът в Белене е наоколо до някогашния трудово-възпитателен лагер, който действа на територията на остров Персин (Беленски остров), в интервала 1949 – 1989 години (с няколко прекъсвания). Построен е по поръчка на Българската комунистическа партия и Отечествения фронт. Ръководен е от Държавна сигурност. Там са депортирани хиляди съперници на комунистическия режим в Народна република България, а десетки от тях умират при неизяснени условия.

Не за първи път Костадинов показва сходни мисли. В края на август той назова българи „биомаса“, като уточни „избирателите на „Да, България“, Соломон Паси, купилите американски самолети министри, цивилен организации и водачите на политическите партии, правилно обслужвали американските министри“.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР