Въображението на читателя често се оказва бедно, за да разтълкува

...
Въображението на читателя често се оказва бедно, за да разтълкува
Коментари Харесай

Предозиране: Гешев подкрепи Цацаров докато засажда дръвче

Въображението на читателя постоянно се оказва оскъдно, с цел да разтълкува посланията на ръководещите, партиите, държавните институции, частни сдружения или пиари. Рубриката на " Дневник " " Предозиране " стартира със събиране на парадоксите на посланията в хода на предизборната акция през 2014 година, само че продължава и по-късно с нови сюжети.

Избраният наново за нов основен прокурор Иван Гешев поддържа кандидатурата на Сотир Цацаров за ръководител на Антикорупционната комисия до момента в който засаждаше дръвче. Гешев се включи в акция на Асоциацията на прокурорите по залесяване на Тревненския балкан, демонстрира репортаж на " Нова телевизия ".

" Прокуратурата и в този момент работи в добра съгласуваност с КПКОНПИ. Естествено, че поддържам основния прокурор Сотир Цацаров. Той е брилянтен правист, добър админ. Той ще остави прокуратурата в извънредно добра кондиция ", съобщи Гешев.

Докато засажда дръвче, Гешев изрази убеденост, че президентът ще съблюдава Конституцията, само че не се ангажира със период, в който чака да бъде подписан указа за назначение. От думите му се разбра, че няма терзания по отношение на процедурата по желание на нов основен прокурор, макар митингите и обстоятелството, че кандидатурата му беше върната един път от президента.

" Сигурен съм, че президентът ще съблюдава Българската конституция, а към този момент какви са хипотезите, като времеви откъслек на всичко, не мога да кажа и в случай че кажа ще е нечиста сделка ", разяснява наново определеният за основен прокурор.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Изборът на нов основен прокурор (207)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР