Въображението на читателя често се оказва бедно, за да разтълкува

...
Въображението на читателя често се оказва бедно, за да разтълкува
Коментари Харесай

Предозиране: И Кубрат Пулев се произнесе в подкрепа на F-16

Въображението на читателя постоянно се оказва оскъдно, с цел да разтълкува посланията на ръководещите, партиите, държавните институции, частни сдружения или пиари. Рубриката на " Дневник " " Предозиране " стартира със събиране на парадоксите на посланията в хода на предизборната акция през 2014 година, само че продължава и по-късно с нови сюжети.

Боксьорът Кубрат Пулев се включи в поддръжка на избора на изтребителите F-16. Той разгласява във " Facebook " мнението си, съпроводено от фотоси, на една от които е с военна униформа.

" Пред паметта на предците ни, починали за свободата и независимостта на България, нашите политици са длъжни да ни подсигурят една модерна и боеспособна войска. Мисля, че е извънредно време българската войска да придобие нов образ, тъй като няма по какъв начин да бъдем фактор без мощна войска ", стартира Пулев.

" Аз съм българин и смятам, че Военновъздушните сили на Република България заслужават най-хубавото, съвременен и нов многоцелеви аероплан, какъвто е F–16 Block 70. Доколкото се срещнах, F–16 Block 70 са най-хубавите и всеобщо употребявани самолети в Алианса, в това число и балканският район употребява този вид аероплан ", продължава боксьорът.

България в действителност е третата страна, която купува този аероплан и първа в района.

" Модернизация на армията би трябвало да има! Стига се е отлагало във времето! Пожелавам триумф на военнослужещите от Военновъздушните сили и все по този начин безрезервно да служат на майка България ", добави Пулев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР