Въображението на читателя често се оказва бедно, за да разтълкува

...
Въображението на читателя често се оказва бедно, за да разтълкува
Коментари Харесай

Предозиране: Фенове на ЦСКА тръгват към Нион в търсене на справедливост

Въображението на читателя постоянно се оказва оскъдно, с цел да разтълкува посланията на ръководещите, партиите, държавните институции или пиари. Рубриката на " Дневник " " Предозиране " стартира със събиране на парадоксите на посланията на ръководещите, партиите, държавните институции или техните пиари в хода на предизборната акция през 2014 година, само че продължава и по-късно с нови сюжети, в това число и отвън политиката.

Привърженици на " ЦСКА - София " оповестиха, че потеглят на кротичък митинг към Нион, където е седалището на УЕФА. " Нека да покажем на самозабравилите се служителите в УЕФА, че няма да поносим своеволията им ", се споделя в обръщението, оповестено в формалния уебсайт на клуба.

" Ние, група последователи на ЦСКА, организираме поход към Нион. Има обезпечен превоз с рейсове, а всеки искащ може да се включи и с персоналния си автомобил. Нека да заявим на УЕФА на място какво мислим за скандалното изваждане на нашия клуб от жребия за Лига Европа в понеделник. "

Запалянковците потеглят за Швейцария в сряда в 14:00 часа. " Нашата идея е обективна! Всички би трябвало да схванат, че никой не може да се подиграва с нас ", прибавят почитателите.

Те са недоволни от решението на УЕФА да не допусне " ЦСКА - София " до присъединяване в Лига Европа. Вместо алените в евротурнирите ще играе " Дунав ".

Юристите, защитаващи интереса на " ЦСКА - София ", обявиха, че клубът ще сезира Спортния трибунал в Лозана.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР