Ваня Щерева заплаши, че ще прати мутри на неизвестен художник,

...
Ваня Щерева заплаши, че ще прати мутри на неизвестен художник,
Коментари Харесай

Ваня Щерева плаши художник с бой: Едни момчета познавам... чупят ръчички и пръстенца!

Ваня Щерева заплаши, че ще прати мутри на незнаен художник, който е рисувал с графити магазина на нейна другарка, научи HotArena .

Моля, в случай че някой познава такива хора, които серат със спрейове, да ги предизвести да внимават с това графитеното на Малките Пет кьошета. В понеделник ще задвижвам процедура по слагане на камери, и минат ли втори път… Не на полиция. Едни момчета познавам. Чупят ръчички. И пръстенца. Тъй че спрей да не може да натиснеш “, написа във фейсбука си писателката и певица.

Нейният сътрудник Джейсън Брад Люис й отговори: „ Има една субстанция, с която се третират ремонтирани здания и така нататък и графитите се стичат и не остава нищо. Има и едно устройство срещу спрейове… бухалка се назовава. Аз по този начин преди години хванах един и му напръсках вратлето, ритнах го 2 пъти и направи кафява багра в гащичките. Има оправия “, цитира „ Телеграф “.

Щерева обаче внезапно омекна: „ Да, Джудж, тук ни пусна една дама въпросния артикул. Ще го минем с него и няма да се занимаваме с пердах, че то си е препирня “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР