Ваня Щерева не е помирисвала мъж от 2018 г. Писателката,

...
Ваня Щерева не е помирисвала мъж от 2018 г. Писателката,
Коментари Харесай

Ваня Щерева живее като монахиня - slava.bg

Ваня Щерева не е помирисвала мъж от 2018 година Писателката, която се изявява също по този начин като певица, а има и актьорско обучение, е почнала да живее съвсем като монахиня, разбра HotArena.

Това я правело извънредно нещастна, само че пък се отразило доста добре на нейната кариера.

След като цели 9 години Ваня Щерева не бе написала и ред, като се изключат някои бегли драматургични опити, лишени от кой знае какъв креативен заряд, в този момент тя още веднъж е в разгара на своите професионални изяви. Успяла е да напише нова книга, а в това време се завръща и на музикалната сцена след години безмълвие, в които не бе изпяла и нота, с изключение на може би под душа. Освен това преди няколко месеца тя съумя да стартира на родната сцена своя много сполучлива пиеса – „ По-полека”, написана по песните на Стефан Вълдобрев. Произведението се играе редом в Младежкия спектакъл в София и в Пловдивския спектакъл.

Целия този напредък русокосата дама изяснява с злополуката в своя персонален живот.

Както „ Уикенд” преди време писа, тя от много време живее като самотна жена на междинна възраст, която все не може да случи на почтено мъжко рамо, на което да се облегне. Изгонила съвсем 20 години по-младото си гадже Алекс още в края на 2018 година, изморена да го устоя с оскъдните материални достижения от своя рядък труд. Ето за какво решила да каже „ Край!”, което обаче се трансформирало в рестарт на кариерата ѝ. Ваня признава, че не е издавала книга от 2011 година, обяснявайки това с обстоятелството, че е била щастливо влюбена. Според нея, споделената обич и благополучие са равносилни на блокаж в креативен проект. С края на щастливата връзка обаче музата се завърнала и ето, че писателката още веднъж била във вихъра си.

Нейните другари не били удовлетворени, като я виждат намусена и нещастна, недокосната от мъж от декември 2018-а. Точните калкулации демонстрират, че леглото ѝ е студено и самотно от година и три месеца. Но самата Ваня се успокоявала, че най-малко ще заработва повече пари. И се надявала, че най-малко този път няма да ги налее в някой следващ авантаджия, който ще ѝ се лепне, с цел да живее на неин тил. Дъщеря ѝ Мила Роберт била компактно до майка си в нещастието, подкрепяйки я да излива всички черни мисли на белия лист, творейки изкуство. Тя даже обмисляла дует с Ваня по образеца на Тони Стораро и двамата му сина Фики и Емрах.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР