Ваня Панайотова е новият Генерален мениджър на L’Oréal за пазарите

...
Ваня Панайотова е новият Генерален мениджър на L’Oréal за пазарите
Коментари Харесай

Българка е новият Генерален мениджър на L’Oreal за региона Адриатика-Балкани

Ваня Панайотова е новият Генерален управител на L’Oréal за пазарите от района Адриатика-Балкани, в това число България. От 1 март 2020 година тя ще заеме мястото на Бриджит Стрелър, която поема нови функционалности в L’Oréal Group след 15-годишното ръководство на района.

В момента Ваня Панайотова е Генерален управител на L’Oréal Румъния, като от началото на март месец отговорностите й се уголемяват и в страните от района Адриатика-Балкани. Тя ще дава отговор по едно и също време за хъб L’Oréal Adria-Balkan и за Румъния.

Ваня е българка с богат опит, насъбран в продължение на повече от 20 години в FMCG бранша и има впечатляваща кариера в ръководството на интернационалните компании и огромни предприемачески инициативи. Тя стартира кариерата си в Procter & Gamble и продължава в Mondelez International, където заема длъжности с възходящи отговорности в Източна Европа, Африка и Средния Изток. През 2017 година се открива в Румъния като Генерален управител на Orbico. Kъм L’Oréal Group тя се причислява през 2018 година на позицията Генерален управител на L’Oréal Румъния. Като приключен водач със задълбочени знания за страните от района Адриатика-Балкани, Ваня ще сплоти силите на двете сдружения за увеличение на пазарния дял на L’Oréal във всички страни, които попадат в областта на новите й отговорности.

Коментирайки новото предопределение, Ваня Панайотова споделя: „ Истински се вълнувам от бъдещето на L’Oréal Adria-Balkan и съм изключително щастлива, че ще управлявам един прелестен и стимулиран екип. Очаквам дружно всеки ден да способстваме за задачата на компанията - да доставя хубост на всекиго, в целия район. “

Бриджит Стрелър ще продължи сполучливата си кариера в L’Oréal като Генерален управител за хъба Чехия, Словакия и Унгария, считано от 1 март. Нейната мениджърска кариера в компанията започва като Генерален шеф за Балканите през 2004 година с отговорността да сътвори филиали на L’Oréal в Сърбия и България. Бриджит управлява сполучливо клъстера Адриатика и Балкани над 15 година и завоюва за L’Oréal позиции на неоспорим водач в района.

В момента тече процесът на предаване на работата сред Ваня Панайотова и Бриджит Стрелър, а смяната ще бъде в действие публично от 1 март 2020 година

L’Oréal участва в района като хъб L’Oréal Adria-Balkan. Структурата на хъба включва три клона – L’Oréal Adria (Хърватия, Словения, Босна и Херцеговина и експортните пазари на Северна Македония, Албания, Косово, Черна Гора), L’Oréal Balkan (Сърбия) и L’Oréal България. В страните от района Adria-Balkan се оферират 22 бранда* на L’Oréal и необятна гама артикули от категориите грижа за кожата, грижа за косата, бои за коса, грим и парфюми посредством всички канали в целия район.

*L’Oréal Paris, Garnier, Maybelline New York, Essie, NYX Professional Makeup, Mixa, L’Oréal Professionel, Kerastase, Matrix, Biolage, Redken, Decleor, Carita, Vichy, La Roche Posay, CeraVe, Lancome, Yves Saint Laurent, Giorgio Armani, Kiehl’s, Biotherm, Urban Decay.
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР