Ваня Панайотова е новият генерален директор на L`Oreal за пазарите

...
Ваня Панайотова е новият генерален директор на L`Oreal за пазарите
Коментари Харесай

Ваня Панайотова е новият генерален директор на L'Oreal за пазарите Адриатика и Балкани

Ваня Панайотова е новият общоприет шеф на L`Oreal за пазарите Адриатика и Балкани, в това число България, от началото на месец март 2020 година Тя заема мястото на Бриджит Стрелър, която поема нови функционалности в L`Oreal Group след 15-годишното ръководство на района.

В момента Ваня Панайотова е Генерален шеф на L`Oréal Румъния, като в този момент отговорностите й се уголемяват и в страните от района Адриатика-Балкани. Тя ще дава отговор по едно и също време за L`Oreal Адриатика-Балкани и Румъния.

Ваня е българка с богат опит, трупан в продължение на повече от 20 години в FMCG бранша и има впечатляваща кариера в ръководството на интернационалните компании и огромни предприемачески инициативи. Тя стартира кариерата си в Procter & Gamble и продължава в Mondelez International, където заема длъжности с възходящи отговорности в Източна Европа, Африка и Средния Изток. През 2017 година се връща в Румъния като Генерален шеф на Orbico, a към L`Oreal Group се причислява през 2018 година като Генерален шеф на L`Oreal Румъния. Като приключен водач със задълбочено познаване на страните от района Адриатика-Балкани, Ваня ще сплоти силите на двете сдружения за продължение увеличението на пазарния дял във всички страни, които попадат в областта на новите й отговорности.

Коментирайки новото предопределение, Ваня Панайотова споделя: " Истински се вълнувам от бъдещето на L`Oreal Adria-Balkan и съм изключително щастлива, че съм назначена да управлявам този прелестен и доста стимулиран екип. Очаквам дружно да способстваме за задачата на компанията - да доставя хубост на всекиго, в целия район. "

Бриджит Стрелър ще продължи сполучливата си кариера като Генерален шеф за хъба Чехия, Словакия и Унгария. Назначена за Генерален шеф Балкани през 2004 година с отговорността да сътвори филиали на L`Oreal в Сърбия и България, Бриджит управлява сполучливо клъстера Адриатика и Балкани и завоюва за L " Oréal позиции на неоспорим водач в района.

В момента тече процеса на предаване сред Ваня Панайотова и Бриджит Стрелър, а смяната е в действие от 1 март 2020 година

L`Oréal участва в района като хъб L`Oréal Adria-Balkan. Структурата на хъба включва три клона - L`Oréal Adria (Хърватия, Словения, Босна и Херцеговина и експортните пазари на Северна Македония, Албания, Косово и Черна Гора), L`Oréal Balkan (Сърбия) и L`Oréal Bulgaria (България). L`Oreal Adria Balkan Hub ръководи непосредствено 22 марката на L`Oreal и предлага необятна гама артикули от категориите грижа за кожата, грижа за косата, бои за коса, грим и парфюми посредством всички канали в целия район.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР