Ваня Нецева е победителят в конкурса, който Соня Йончева обяви

...
Ваня Нецева е победителят в конкурса, който Соня Йончева обяви
Коментари Харесай

Млада българска дизайнерка облича Соня Йончева за гала концерта с Пласидо Доминго - slava.bg

Ваня Нецева е спечелилият в състезанието, който Соня Йончева разгласи за основаване на театрален тоалет за концерта ѝ с Пласидо Доминго, който ще се състои в София на 31 август пред храма "Свети Александър Невски ", оповестяват от екипа на световноизвестното българско сопрано.

Оперната певица разгласи състезанието преди няколко месеца, вярна на желанието си да насърчава млади български гении. Общо 30 претендента показаха своите планове, като измежду тях има и одобрени марки.

"Бях впечатлена от детайлите, посредством които долових какъв брой доста Ваня ме е опознала като посока и жанр. Очарована съм, че в България има толкоз доста надарени дизайнери, което направи изборът също толкоз сложен ", разяснява Соня Йончева.

От години Ваня Нецева създава театрални тоалети на Поли Генова, Михаела Филева, Дара Екимова, Тита, Преслава и други изпълнителки. След завършването на образованието си работи за българска фешън линия за дами.

Междувременно, Соня Йончева продължава с триумфите си по международните подиуми. След Виена, тя се завръща в Милано на сцената на "Ла Скала " през новия сезон в оперите "Джокондата " и "Федора ". Албумът ѝ Rebirth получи три номинации за премиите "Опус класик " в Германия и продължава да е измежду най-продаваните в света в раздел "Опера ".
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР