Ваня Ламбева е родена в София в семейството на дипломат.

...
Ваня Ламбева е родена в София в семейството на дипломат.
Коментари Харесай

Бизнесдамата Ваня Ламбева пред БЛИЦ с пикантни откровения за личния си живот

Ваня Ламбева е родена в София в фамилията на посланик. Дълги години е живяла в разнообразни страни по света. Завършила е британска гимназия, има магистърска степен по история на изкуствата и магистърска степен по маркетинг. Била е кмет на с. Туден и е създател на спортния клуб в Годеч. През 2016г. основава Асоциацията „ Дива Земя”.Организатор е на първата детска асамблея „ Земята на децата”. Ето какво показа в Международния ден на дамата 8-и март Ваня.

- Г-жо Ламбева, предходната година вие проведохте първата детска асамблея „ Земята на децата”? Разкажете ни по какъв начин се роди концепцията, ще има ли второ издание?

- Национална Асамблея „ Земята на Децата “ е фантазия, която търпеливо изчака своя миг. Това е събитие от народен темперамент без аналог сплотяващо децата на България. Над 300 деца от всички 28 области в България взеха присъединяване в първата националната Асамблея „ Земята на децата “, която се организира в Националната спортна академия в София на 1 юни 2019 година. Грандиозното събитие бе намерено от детския радиохор, който извърши химна „ Детска планета ", написан особено за Асамблеята. Идеята се роди да бъде в интерес на по-доброто бъдеще и реализация на тези надарени младежи, които да получат задоволство освен в персоналния си живот, а да бъдат посланици за положителното на цялата земя. Точно по тази причина се стопирах на това име – „ Земята на децата “ и посветих проявата на моя татко, който цялостен живот беше посланик и лице на България пред света.

Четете на show.blitz.bg какво показа бизнесдамата за своя персонален живот и на кого се е врекла във честност неотдавна.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР