Ваня Григорова влиза в битката за депутати, обяви тя във

...
Ваня Григорова влиза в битката за депутати, обяви тя във
Коментари Харесай

Ваня Григорова ще се бори за депутат

Ваня Григорова влиза в борбата за депутати, разгласи тя във фейсбук. 

Настъпил е преломният миг, в който работещите българи би трябвало да защитят правата и ползите си. Да спрат да са пасивни наблюдаващи и единствено да понасят следствията от управнически решения в техен ущърб, без самите те да поемат в ръцете си личната си орис. Именно по тази причина взех решение да вляза в борбата за предварителните парламентарни избори, написа общинската съветничка в СОС, без да уточнява дали ще се явява с обща листа с Мая Манолова.  

Григорова изяснява решението си с резултата си от локалния избор в столицата, където като претендент за кмет на София остана втора с дребна разлика след Васил Терзиев. 

На локалния избор получих голямо доверие. То ми дава убеденост, че всичко, което предлагах в акцията в София, е допустимо да се случи на национално равнище. Не единствено е допустимо, наложително е, в случай че желаеме хората да не търсят по-спокоен и заслужен живот в чужбина, а да се осъществят в родината си. Допълнително ме стимулират хилядите писма, известия и позвънявания от цялата страна, с апели да се обединим със съидейници, да предложим политики и да създадем всичко по силите си за България. Не Сглобена или Разглобена, а единна и самостоятелна в отстояването на националните ни ползи, пиши Григорова.

Протягам ръка на работещите и на техните представители - дано пренесем тази мощ дружно в цялата страна! С вяра за една Солидарна България, в която има потребност от всеки и никой не е изхвърлен зад борда!, декларира още Григорова, чието съдружие се назовава Солидарна България. 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР