Ваня Григорова се самоуби в Нова телевизия в четвъртък сутринта,

...
Ваня Григорова се самоуби в Нова телевизия в четвъртък сутринта,
Коментари Харесай

Сашо Диков отсече: Ваня се самоуби по ТВ с Путин

" Ваня Григорова се самоуби в Нова телевизия в четвъртък сутринта, откакто не знаеше на кой е Крим и не отговори на въпроса агресор ли е Путин. Това е самоубийство и след всичко това тъй като пък Терзиев избяга от дебата с Ваня Григорова, и тъй като нещата отиваха натам, и се изравниха по изследвания в четвъртък, в петък схванаха, че към този момент десетте пункта преднина от първия тур са отишли на кино. И стартира акцията по спасяването на редови войник Терзиев, който избяга идиотски от този спор ", съобщи журналистът Сашо Диков.
 
След като през целия ден чувам по какъв начин са развалени машините. От край време съм електронен неработоспособен и по тази причина гласувах с хартия, сподели още той в изключителното изборно студио на bTV.

Дефектирала машина не значи променено гласоподаване, акцентира анализаторът Георги Харизанов.

Миналия петък станахме очевидци на 11-ти септември в българската политика. Слава Богу, че беше нескопосано, изригна Диков.

Разследващият публицист Йово Николов добави, че това е подронило доверието в изборния развой.

Всичко това беше измислено като за безспорни кретени. Целта беше да се отстрани машинния избор, счита журналистът.

Не виждам сензация в ниската интензивност, сподели Харизанов.

Сашо Диков призна, че преди седмица е направил прогноза, че Васил Терзиев ще стане кмет на София с 5 % пред Ваня Григорова.

Истинският победител обаче е Григорова, защото „ путифинката “ Григорова бе победена единствено с 5 %, посочи журналистът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР