Ваня Григорова, на която розови схеми с машини и бюлетини

...
Ваня Григорова, на която розови схеми с машини и бюлетини
Коментари Харесай

Новина на Narod.bg: Колко плаща Ваня Григорова за ВУЗ-а на дъщеря си в Торино?

Ваня Григорова, на която розови схеми с машини и бюлетини попречиха да стане кмет на София, може да се похвали освен с победи в политиката, които я направиха водеща фигура в лявото, само че и с триумфи на фамилния фронт.

Не е загадка, че красивата щерка на новата политическа звезда – 20-годишната Габриела Стойчева, е студентка по архитектура в влиятелния политехнически университет в Торино, Италия.

Но какъв брой коства екстрата?

Единствено Narod.bg разкри, че реномираният ВУЗ коства на Ваня Григорова… 0 евро на учебен срок! Причината е, че щерката Габи, с изключение на хубавица, е и умница – спечелила е цялостна стипендия, която покрива разноските за обучение.

Реклама

От мама Ваня се изисква само да заплаща такса за общежитие и храна, която в Италия излиза към 400 евро на месец, много под харчовете на българските студенти.

За Габриела Стойчева се знае, че единствено преди дни –  на 7 ноември, чества своя 20 рожден ден. Красавицата е приключила с отличие Първа британска гимназия в София и след доста тежки 10 изпити следва архитектура в Торино.

Ваня Григорова е разведена с бащата на Габи – първия си брачен партньор Здравко Стойчев. От години прецаканата от жълтопаветните схеми кандидат-кмет на София живее на фамилни начала с известния публицист Калин Първанов. Той беше и измежду първите, които я поздравиха за триумфа след първия тур на изборите.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР