Ваня Георгиева спечели делото за клевета, заведено от професор в

...
Ваня Георгиева спечели делото за клевета, заведено от професор в
Коментари Харесай

Адреналинката Ваня спечели дело срещу похотливия професор

Ваня Георгиева завоюва делото за клюка, заведено от професор в НСА против нея, откакто тя сподели по какъв начин той я кани в хотелската си стая, с цел да уреди изпит.

Бившата адреналинка се обърна към сътрудниците си от "Господари на ефира ", а абсурдът избухна през март 2016 година. В серия от репортажи Николай Колев й предлага взимане на изпит в подмяна на секс.

Колев не желал секс

След като Боби Ваклинов съумява да изненада професор Колев на излизане от банята в хотелска стая, той реши да заведе дело за клюка против Ваня Георгиева. Той бе уволнен.

Господарите: Версията на проф.Колев издиша

Похотливият професор още е в болница, чист е пред съвестта си

Наскоро процесът беше дефинитивно завършен и адреналинката оправдана изцяло, а някогашният декан в Спортната академия е наказан да заплати разноските по делото, което загуби в съда, оповестиха от "Господари на ефира ".

Не пропускайте да научите забавни детайлности за развръзката по случая от самата Ваня в „ Господари на ефира “, довечера, от 23:00 часа, по NOVA.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР