Ваня Червенкова, Миглена Ангелова и Биляна Лазарова са част от

...
Ваня Червенкова, Миглена Ангелова и Биляна Лазарова са част от
Коментари Харесай

Евгения Борисова става водеща - slava.bg

Ваня Червенкова, Миглена Ангелова и Биляна Лазарова са част от звездните посетители, които ще разясняват трансформацията на участничките в авторското предаване на Евгения Борисова „ Моден дуел”. В 18 епизода от най-новото реалити шоу на Code Fashion TV феновете ще проследят трансформацията на 6 дами. Два пъти седмично ще бъдат показвани козметичните и дерматологични процедури, избора на уместно облекло и цветове за грим и коса за всяка от тях.

В неделен лайф от 20.00 часа цялостната визия на съответната дама ще бъде представяна пред специалисти в региона на дерматологията, естетичната и дентална медицина, фризьорството и грима. В неделните епизоди Евгения Борисова ще кани и звездни посетители.

Още в първите лайфове за първи път след разкрасителните процедури, хранителен и състезателен режим, на които се подложи ще гостува Ваня Червенкова. За първи път в ефирен ефир топ-моделът и инфлуенсър Биляна Лазарова – Биляниш ще показа тайната на положителната форма, която реализира след появяването на първородния й наследник. Мнението на Миглена Ангелова и Сантра водещата ще потърси по тематиката за козметичните и дерматологични корекции.

В премиерния епизод дерматологичните корекции са поверени в ръцете на доктор Емил Бърдаров, който преди броени дни получи оценката „ Мистър на годината” от настоящото издание на влиятелна гала. Именитият кожен лекар ще преобрази първата участничка в атрактивното реалити.

Албена страда от дълбоки белези по лицето породени от неизлекувано акне. Подлага се на изглаждане на бръчки, радио-честотна липосукция на двойна брадичка, изгаряне на папилом, оформяне върха на брадичката, увеличение на устни, смяна на прическатаq ободряване цвета на косата и грим. Цялостната визия и трансформацията на Албена ще забележим на 27-и септември онлайн по Code Fashion TV от 20.00 часа.

В процеса на реализацията на епизодите участничките минават през разнообразни разкрасяващи и оздравяващи процедури. Евгения Борисова претърпява трансформацията на всяка една. Най-младата измежду тях е Биляна на 29 години. Катя на 55 години от Асеновград е най-възрастната участничка и най-фрапиращият случай, пред който се изправят водещи дентални експерти. След дълги години, в които страда от тежка парандотоза, Катя губи 80% от зъбите си. Като разследване костта некротизира и екипът на Евгения Борисова стартира да търси решение. Ще върне ли водещата усмивката на Катя?

Историята й - в „ Моден дуел” всеки вторник, четвъртък и неделя от 20.00 часа по Code Fashion TV. Евгения Борисова е български дизайнер, който се занимава професионално с мода последните 12 години. Носител е на редица влиятелни награди от фешън конгреси в България и Русия. Идеята за стилния двубой идва точно от срещите на именития дизайнер с хората. „ Те наподобяват прелестни, само че няма кой да им вдъхне убеденост, да ги посъветва по какъв начин да се облекат, какво да създадат, с цел да наподобяват добре.

Пример за това е едно младо момиче, което е направило несъответствуващ избор за цвят и форма на косата, неверно решение за грим, неверен избор на дреха, а в действителност е доста красива.” – споделя самата Евгения Борисова и добавя: „ Това ме предизвика да потърся решения и да приказвам пред повече хора, търсейки отговора на въпроса „ Какво може да направи един човек, с цел да наподобява фантастично”. Така сътворих предаването „ Моден дуел”.

Името е израз на моята пристрастеност – модата. Там е моята мощ и взех решение, трансформирайки дамите, които избрахме измежду стотиците кандидатки, крайният акцент да е облеклото. Целта ни е да покажем, че благодарение на актуалната дентална медицина, най-иновативните разкрасителни и подмладяващи, процедури, верен избор на форма и цвят на косата, грим и облекло всяка жена може да разкрие най-красивите си черти.”

„ Моден дуел” е в ефира на Code Fashion TV всеки вторник и четвъртък от 20.00 часа. На живо, всяка неделя, от 20.00 часа една участничка ще бъде представяна пред гостите в студиото и феновете пред екрана. Генерален дистрибутор на Code Fashion TV са Върджин Груп.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР