Ваня Червенкова е поредната родна звезда, която е успяла да

...
Ваня Червенкова е поредната родна звезда, която е успяла да
Коментари Харесай

И Ваня Червенкова победи Ковид

Ваня Червенкова е следващата родна звезда, която е съумяла да се пребори с Ковид-19. Участничката от ВИП Брадър 2015 обаче резервира в загадка боледуването си, но сега реши да показа положителната вест, че е оздравяла. Тя направи признанието във Facebook.

" СВЪРШИ съдебна експертиза!!!! Държа най-щастливия МИНУС (-......) в живота си и желая да прегърна всички тези редки хора, които ме одобриха без да ме осъждат, разговаряха с мен без предубеждения, схванаха ме без искания и към момента ме обичат без всевъзможни условия. Такива постоянно ще остават в моя живот... даже и след финалните надписи, даже и в най-лошо режисирания от мен филм/ от време на време си спретвам удивителни сценарии/. През последните седмици не можех да Ви прегърна, само че усещах дъхът Ви, успяхте да ми дадете всичко от което имах потребност, без да можех да го докосна и ми беше задоволително! Прегръщайте със СЪРЦЕ! С ръце може всеки! МОЕТО Гражданско отделение ИМАТЕ!!!! "

Звездата показа и клипче, в което показва няколко огромни букета, изпратени й от почитатели: " Моето СЪРЦЕ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) БЛАГОДАРИ... Сещам се за най-великото послание върху пръстена на Цар Соломон: “И това ще мине ”. Обичам ви. Разплакахте ме ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР